hero

Uw top vakantie

DroomPark De Zanding is een parel van een vakantiepark op de Veluwe waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Hier vind je alle ingrediënten voor een geweldige vakantie voor jong en oud. Alles wat kinderen voor een onvergetelijke vakantie nodig hebben vind je hier: water, strand, een natuurmeer, overdekt zwembad, bos en de Veluwe. Niet alleen faciliteiten op het park maar ook in de omgeving is voor ieder wat wils. Pretparken, musea, dierentuinen en verschillende leuke steden.

Zwemmen, een noodzaak voor kinderen op vakantie
Iedereen die met kinderen op vakantie gaat weet dat wanneer je een locatie met de juiste faciliteiten kiest de vakantie van jou en je kinderen gebeiteld zit. Eén van de favoriete activiteiten van kinderen tijdens hun vakantie is ongetwijfeld zwemmen. Dat doen jullie op DroomPark De Zanding heerlijk in het fraaie natuurmeer met strand. Heerlijk genieten van het schone natuurwater en als je even uitgezwommen bent of toezicht houdt geniet je lekker op het strand. Geen zin in het natuurmeer? Of zit het weer even niet mee? Dan gaan jullie toch gewoon lekker zwemmen in het overdekte en verwarmde zwembad.

Natuur, Nationaal Park de Hoge Veluwe, bos en heide
Natuur is hier in overvloed dus de natuurliefhebbers kunnen helemaal aan hun trekken komen.  Je loopt letterlijk vanaf het park zó de Veluwe op. En op enkele minuten fietsen is de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Op natuurgebied een absoluut begrip in Nederland. De topper onder de natuurparken met bos, heide, vennen en stuifzand.

Centrale Ligging
De ideale centrale ligging van DroomPark De Zanding in Otterlo brengt steden als Arnhem, Ede, Amersfoort, Apeldoorn en Deventer binnen uw bereik. Dit zijn grote steden met alle bijbehorende faciliteiten, perfect voor een dagje shoppen bijvoorbeeld. Ook kunt u deze steden bezoeken om bijvoorbeeld de cultuur, musea en vele historische monumenten op te snuiven. Neem bijvoorbeeld park het Loo in of de Apenheul in Apeldoorn, het unieke historische centrum van de Hanzestad Deventer of de prachtige binnenstad van Arnhem. Wat verder fijn is om te weten is dat het centrum van Otterlo op 15 minuten loopafstand ligt; om bijvoorbeeld boodschappen te doen of lekker te gaan eten in een van de vele heerlijke restaurantjes.

Uitdagende omgeving waar veel te ondernemen is
Pretparken, Dierentuinen, Musea, Kunst & Cultuur, Historische steden, allemaal binnen direct bereik vanaf deze centraal gelegen locatie op de Veluwe. Daardoor is er voor u een breed scala aan Dagjes weg wanneer u zin heeft om iets van de omgeving te zien. Enkele aanraders zijn bijvoorbeeld:

  • Apenheul

  • Park het Loo

  • Kröller-Müller museum

  • Nederlands Tegelmuseum

  • Nederlands Open Lucht museum

  • Burgers’ Zoo

  • Dierenpark Amersfoort

  • Ouwehands Dierenpark Rhenen

  • Steden als Apeldoorn, Deventer, Ede en Arnhem

Een geweldige vakantie is hier dan ook gegarandeerd. Uw kinderen zullen zich vermaken en hoe cliché het ook mag zijn, het blijft een gouden regel:

“Wanneer uw kinderen zich vermaken kunt u zichzelf ook vermaken en heeft iedereen een héérlijke vakantie.”

Uw huisdier mee? Van harte welkom en speciale voorzieningen
Natuurlijk kunt u ook gewoon uw huisdier meenemen op uw vakantie. Deze zijn toegestaan en van harte welkom. U kunt dus met het gehele gezin, met of zonder kinderen, huisdieren of niet, hier uw ideale vakantie vieren. Met alle natuur in de omgeving kunt u ervan verzekerd zijn dat u uw huisdier ook een enorm plezier zult doen. Voor uw gemak is het perceel van de vakantiewoning volledig omheind zodat u uw huisdier lekker buiten los kunt laten lopen zonder de noodzaak van continue toezicht.